Sin Aljoše Asanovića ne može pobrojati sve čestitke koje mu pristižu

Veliki razlog za slavlje

Jadran Babić

Sin nogometne legende Aljoše Asanovića, Antonio Asanović ne može danas maknuti osmijeh s lica. Od ranog jutra ne prestaju mu pristizati čestitke od obitelji, rodbine, prijatelja i pratitelja na društvenim mrežama povodom njegovog 29. rođendana koji slavi. Mladi je nogometaš podijelio na Instagramu neke od pristiglih lijepih želja, a iskoristio je priliku i da čestita sam sebi što je stao na prag četvrtog desetljeća života. Nije krio koliko je sretan što ovaj rođendan dočekuje u Splitu, u krugu bliskih osoba, za razliku od prijašnjih godina kad je živio u Slovačkoj, gdje je igrao za klub ViOn Zlate Moravce.

 'Nakon puno godina kući na rođendanu', napisao je uz fotografiju slavljeničkog druženja s obitelji, a u heštegu je čestitao sam sebi rođendan. U Instagram storyju potom je podijelio čestitke koje su mu pristigle, među kojima se ističe ona od njegove sestre, dizajnerice Anamarije, koja mu je uz simpatičnu zajedničku fotografiju iz djetinjstva napisala: 'Sretan rođendan mom jedinom bratu. Drugo sve znaš'.

Podsjetimo, Antonio je prije mjesec i pol dana otišao iz slovačkog kluba za koji je igrao godinama. Krajem prošle godine za Story.hr iz Slovačke je priznao koliko mu nedostaju obitelj i Split. Zbog toga mu nije teško palo što je okončao karijeru u tom klubu i vratio se u domovinu. 'Vraćam se kući, u Split. Odlučio sam uzeti vremena za sebe i druženje s obitelji. Trenirat ću sam i vidjeti što će se dalje dogoditi', rekao je tada.

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

kkk