Procurili detalji iz spavaće sobe Kim i Kanyjea

Je li moguće?

Profimedia

Posljednjih tjedana, strani mediji ne prestaju brujati o navodnom razvodu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanye Westa čiji je brak pod povećalom otkako je 43-godišnji glazbenik javno prozvao 39-godišnju suprugu iznoseći u javnost njihovo 'prljavo rublje'. Međutim, da jedan od najpoznatijih brakova u svijetu showbiznisa nije funkcionirao ni prije, tvrdi magazin In Touch koji navodi kako supružnici već tri godine ne spavaju zajedno.

Profimedia 

Njihov seksualni život je nepostojeći

 'Njihov seksualni život je nepostojeći. Kim i Kanye se nisu seksali zadnje tri godine. Ona je već duže vrijeme svjesna da taj brak ne funkcionira i da se pretvorio u pakao, ali pokušava ga održavati zbog njihovih četvero djece', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij. Također, isti je izvor dodao i kako je njihova najstarija kći, 7-godišnja North, svjesna da joj mama i tata nisu u najboljim odnosima te da je djevojčica odlučila kako će, ako bude morala birati, izabrati živjeti s tatom.


Podsjećamo, par je u braku posljednjih šest godina, a za trenutne trzavice, kako je i sama otkrila na svom Instagram profilu, 'kriva' je reperova bolest - bipolarni poremećaj s kojim se 43-godišnjak bori već godinama. Inače, osim sedmogodišnje North, Kim i Kanye imaju i četverogodišnjeg sina Sainta, dvogodišnju kćer Chicago i jednogodišnjeg dječaka Psalma.