Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IPAK KRAJ Spremna platiti dvije milijarde dolara da ga se riješi

Autor E.N.

Dosta joj je drame i skandala

 Izvor: Profimedia

Braku koji već tjednima puni naslovnice, nakon neuspjelog romantičnog putovanja, izgleda ipak nema spasa. Naime, popularna reality zvijezda, 39-godišnja Kim Kardashian, piše na portalu Gossip Cop, spremna je platiti čak dva bilijuna dolara kako bi se napokon razvela od bipolarnog i dramatičnog repera, 43-godišnjeg Kanye Westa.

kim kardashian Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Prije svega nekoliko dana vratili su se s intimnog putovanja, a već na samom izlazu iz aviona viđeni su tmurnih izraza lica uz veliku distanciranost jedno od drugoga. Ako je suditi po glasinama, putovanje koje je zakazano s ciljem pomirenja i spašavanja braka ipak je završilo kritično jer je Kim sada spremna platiti koliko god je potrebno samo kako bi okončala dramu. Naime, starleta je 'uhvaćena' na putu od odvjetnika, a pretpostavlja se da ga je posjetila kako bi pokrenula brakorazvodnu vrijednu vrtoglavih dva bilijuna kuna.  

kanye west Izvor: Profimedia

Kim je supruga Kanyea do sada u javnosti branila činjenicom da je bolestan i ne može kontrolirati svoju bipolarnost, ali izgleda kako je putovanje bilo 'kap koja je prelila čašu', te više ne planira biti na njegovoj 'strani'. Inače, sve je počelo na reperovoj predsjedničkoj kampanji gdje je, ako je suditi po reakciji supruge Kim, otkrio previše privatnih detalja planiranog abortusa prve kći, sedmogodišnje North. Nakon svađa i prijetnji u javnosti, Kanye je suprugu optužio da ga je varala, te da ga sada, u dogovoru sa 64-godišnjom majkom Kris Jenner planira zatvoriti u umobolnicu. 

Kim Kardashian Izvor: Profimedia

Najpopularnija članica obitelji Kardashian početkom drame pokušala je uvjeriti ekstravagantnog supruga da bi trebao ići na liječenje, te da je u suštini dobra osoba, no svojom bipolarnošću i skandalima privlači preveliku pažnju. Kanye ju je bez razmišljanja odbio i javno 'popljuvao' čime je sve krenulo prema dnu. Zadnja nada bilo im je putovanje, no ako je vjerovati stranim medijima, upravo to putovanje dovelo ih je do toga da se, nakon punih šest godina braka, više ne mogu podnijeti. Par inače ima i četvero djece- sedmogodišnju North, četverogodišnjeg sina Sainta, dvogodišnju kćer Chicago i jednogodišnjeg dječaka Psalma.

Magazin

Royals