Popularna 41-godišnja glumica, Katie Holmes, poznata je po svojoj staloženosti, kako u stvarnom životu, tako i na društvenim mrežama. Na svojem Instagram profilu rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života jer je više orijentirana na promicanje društvenih pokreta i ljudskih prava. Upravo je zbog toga neočekivanom jezivom objavom iznenadila i zabrinula obožavatelje.

Naime, prije par dana glumica je objavila video na kojem malena kornjača pliva sve dok ju nije zgrabila riba koja od kornjače ostavlja samo krv na površini vode. Objavu je pogledalo više od 200 tisuća ljudi, a na iznenađenje mnogih u opisu je napisala 'Kako preslatko'. Uz opis dodala je i srca, što je sve još više zgrozilo.

Pratitelji, kojih ima više od dva milijuna, su ju odmah preplavili negativnim komentarima jer nikome nije bilo jasno kako tako morbidan prizor može biti sladak. 'Vidiš li ti dobro', 'kako ovako nešto može biti preslatko', 'zar ne vidiš da je malenu kornjaču požderala riba', 'ovo je tužno, a ne slatko', samo su neki od komentara. S obzirom na to da je svima poznata kao 'nježna' duša koja nikada ne bi koristila crni humor kao izvor smijeha, mnogi su pretpostavili da joj je profil hakiran.

Dok je većinom objava do sada promicala humanitarne interese te eventualno objavila fotografije ljudi kojima se divi, simpatična glumica, poznata po seriji 'Dawson's Creek', nakon razvoda od popularnog 58-godišnjeg glumca Toma Cruisea rijetko se pojavljuje u javnosti ili dijeli intimu na društvenim mrežama. Iako se tijekom šest godina dugog braka borila sa suprugovom opsjednutošću scijentologijom mnogi pretpostavljaju da je u posljednje vrijeme i sama promijenila svoje stavove. Jedno od glavnih vjerovanja scijentologije je da su bića besmrtna, stoga se pretpostavlja, ako nije hakirana, da objavom želi poslati skrivenu poruku.