Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Estetskom operacijom pokušala spasiti brak

Autor E.N.

Oduvijek je imala problem sa samopouzdanjem

 Izvor: Profimedia

Nakon što su se krajem prošle godine mediji raspisali o navodnom razvodu jedne od omiljenih holivudskih glumica, 52-godišnje Julie Roberts i supruga, 51-godišnji snimatelja Daniela Modera, sada se priča o tome da je glumica poduzela sve mjere kako bi spasila brak. Prema portalu Gossip Cop, Julia je navodno supruga uspjela zadržati jedino zahvaljujući korigiranju svojeg izgleda estetskim operacijama do razine koja se njemu sviđala.

Julia Roberts Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Da Julia prolazi kroz teško psihičko stanje izazvano raspadom braka piše se već neko vrijeme. Osim navedene depresije strani mediji pisali su i da se izgladnjuje te da se drastično 'osušila'. Naime, čini se kako je glumica, koja je prema pisanjima stranih medija svjesna situacije i svojeg 'propalog' izgleda, shvatila u kojoj poziciji se nalazi i da je jedino rješenje za spašavanjem braka to da poradi na sebi. No, želja za dostizanjem bračne idile natjerala ju je na 'požurivanje' cijelog postupka odlaskom na estetsku operaciju.

Naime, prema pisanju spomenutog medija, ranije kroz život, glumica je imala velikih problema vezanih uz grudi i samopouzdanje smatrajući da je premršava i 'ravna'. Kako bi 'probudila' strasti i ponovno zavela voljenog supruga Danyja, 52-goidšnjakinja je navodno povećala grudi i napravila zatezanje lica. Za postizanje dodatnog mladolikog izgleda, navodno se odlučila i na stavljanje fillera u usne. 

julia roberts Izvor: Profimedia

Iako su u javnosti prethodnih nekoliko mjeseci viđeni nekoliko puta što je, ako je suditi po njihovim tmurnim izrazima lica, i dalo sumnju da nisu u dobrim odnosima, glumica je za suprugov rođendan na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se ljube. Tim putem čestitala mu je rođendan i poručila svima da im je brak u savršenom odnosu. Inače, Julia i Daniel sudbonosno su 'da' izgovorili 2002. godine, a ponosni su roditelji 15-godišnjih blizanaca Phinnaeusu i Hazel te 12-godišnjeg Henryja.

Magazin

Royals