FOTOGRAFIJE KAO DOKAZ Pola godine nakon raskida zaruka ponovno ljubi

Krenula dalje

Profimedia

Glumica Cara Sanatana ovog je siječnja prekinula zaruke s glumcem Jessejem Metcalfeom s kojim je bila 13 godina. Iako je od toga prošlo pola godine, izgleda da je 36-godišnjakinja krenula dalje. Unatoč tome što je dio karantene živjela s bivšim zaručnikom, prošlost je ostavila iza sebe. Kako potvrđuje izvor za 'E! News', započela je romansu sa starijim bratom Jareda Letoa, 50-godišnjim bubnjarom Shannonom Letoom. 

Profimedia 

'Carino slomljeno srce je napokon zacijelilo. Sada je na dobrom mjestu', istaknuo je odmah na početku neimenovani izvor. Iako novopečeni par još nije javno govorio o romansi, fotografije koje je dobio 'Daily Mail' govore apsolutno sve. Strastveni poljupci ovog su ih ponedjeljka otkrili. Dvojac je uživao u popodnevnim satima na plaži u Santa Monici u Kaliforniji. Fotografije možete pogledati ovdje

Ipak, glumica nije jedina koja je krenula dalje. Jesse je također pronašao ljubav s kanadskom manekenkom Corin Jamie Lee Clark. 'Imaju osjećaj kao da su oduvijek zajedno, iako je prošlo samo nekoliko mjeseci. Lud je za njom. Vrlo brzo su pronašli zajednički jezik, a Jesse je smatra nevjerojatnom', istaknuo je isti insajder. 

Podsjetimo, Jesse je zaruke s Carom upropastio zbog prisnog odnosa s dvije djevojke, mađarskim modelom Livijom Pillmannom i australskom glumicom Jade Albany Pietrantonio.

Profimedia