Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon što je uhvaćen u preljubu, prisilno živi s nekadašnjom zaručnicom

Autor N.R.

I dalje dijele dom

 Izvor: Profimedia

Glumac Jesse Metcalfe, koji je javnosti poznat kao vrtlar iz serije 'Očajne kućanice', ovog je siječnja prekinuo zaruke s Carom Santanom, s kojom je bio 13 godina. Razlog zbog kojeg je pukla ljubav je njegov preljub, u kojem su ga uhvatili s dvije različite djevojke. Iako su raskinuli zaruke, paparazzi su ih uhvatili prilikom šetnje na Beverly Hillsu, gdje imaju zajedničko imanje.

jesse metcalfe Izvor: Profimedia

Prilikom odlaska do obližnje trgovine zbog kupnje cigareta, fotografi su ih primijetili. S obzirom na to da su zaruke prekinute, mnogi su se pitali jesu li ove fotografije potvrda njihovog pomirenja. Ipak, kako se i ranije ovog mjeseca pisalo u američkim medijima, kada su uhvaćeni u zajedničkoj šetnji, u njihovom odnosu nema riječi o pomirenju. Kako izvori tvrde, par je i dalje prisilno 'zajedno', zbog cijele situacije oko pandemije koronavirusa. 

jesse metcalfe Izvor: Profimedia

Dok je Cara na spomenutim fotografijama skrivala lice ispod maske, 41-godišnji glumac bio je vrlo ozbiljan, posebice kada je primijetio fotografe. Podsjetimo, Jesse je njihove zaruke upropastio zbog prisnog odnosa s dvije djevojke, mađarskim modelom Livijom Pillmannom i australskom glumicom Jade Albany Pietrantonio. 

Magazin

Royals