NOVI POSAO Katie Holmes u kritičnoj besparici

Otkrila svoj plan

Profimedia

Bivša djevojka Jamieja Foxxa i bivša supruga Toma Cruisea, 41-godišnja glumica Katie Holmes, ako je vjerovati pisanju magazina Entertainment Times, našla se u dugovima 'do grla'. Iako se o njezinim financijskim poteškoćama već pisalo, izgleda kako je ovaj put dolazak problema dočekala spremna jer već ima opciju kako će lako i brzo zaraditi koju 'kintu'.

Profimedia 

Glumica je dolaskom novog vala krize imala pripremljen plan kako će se 'izvući' iz 'besparice' jednostavnim poslom. Naime, dopustit će da je se fotografira dok u različitim ljekarnama i kozmetičkim dućanima glumi kako kupuje proizvode za njegu kože. Navodno će, prema pisanjima spomenutog medija, reklamirati različite proizvode među kojima će biti i poznati osrednji brendovi kao što su Olay i Neutrogena. 'Ima skupocjen dom i malenu kćer o kojoj se mora brinuti, naravno da joj treba novac', otkrio je nepoznati izvor za strani portal.

Profimedia 

Uz to, čini se kako se samohrana majka pokušala ugledati na reality zvijezdu Kim Kardashian, jer kako pišu strani mediji, planirala je jednim pojavljivanjem, poput Kardashianke u noćnom klubu, zaraditi 100 tisuća dolara. Međutim, izgleda kako se zadovoljila i skromnijom opcijom zbog koje će svoje radne sate odrađivati u ljekarnama diljem Los Angelesa.

Profimedia 

Podsjetimo, još prije nekoliko mjeseci, i prije nego što je svijet pogodila pandemija koja je sa sobom donijela i mnoge ekonomske posljedice, mediji su se raspisali o financijskim problemima glumice, koja je još tada pokušavala pronaći alternativu za dobrom zaradom. Dodatno otežanje cijele situacije je to što je samohrana majka 14-godišnje Suri za koju Tom nikada ne pita, a kamoli financira. Izgleda kako je sada problemima ipak došao kraj jer se glumica planira okušati i u drugačijem tipu karijere.