IAKO TO RIJETKO ČINI Jelena Karleuša požalila se na supruga

Nije tajila

Instagram

Jedna od najpopularnijih regionalnih folk pjevačica, 41-godišnja Jelena Karleuša, još od 2008. godine uživa u braku s nogometašem Duškom Tošićem, s kojim ima i dvije kćeri - 11-godišnju Atinu i godinu dana mlađu Niku. Međutim, unatoč godinama koje su iz njih, ovaj par često se nalazi na 'udaru' medija, ali i javnosti. Iako gotovo nikad ne progovara o privatnom životu, Jelena je sada javno progovorila o detaljima svog braka, otkrivši pritom da joj Duško ne govori da ju - voli.

instagram screeonshot 

Naime, pjevačica, koja na društvenim mrežama rijetko otkriva detalje svoga braka, na Instagram profilu, na kojem ju prati gotovo dva i pol milijuna ljudi, napisala je: 'Muž mi barem dva puta dnevno napiše da me ne voli. Nepopraljivi romantik'.

Podsjećamo, srpska pjevačica i sedam godina mlađi suprug, u braku su od lipnja 2008. godine, a samo tri mjeseca kasnije, na svijet je stigla njihova prva mezimica Atina. Godinu dana kasnije, kako je sama planirala, Jelena je na isti datum rodila i drugu kći, Niku, koja je starijoj sestri Atini došla kao najljepši rođendanski poklon.