Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

TUGA U DOMU JELENE KARLEUŠE Djevojčicama je teško pao tatin odlazak

Autor N.R.
Autor N.R.

Mnogi nisu mogli sakriti emocije

Izvor: Instagram

U domu srpske pjevačice Jelene Karleuše emocije su na vrhuncu. Naime, kako otkriva Instagram profil njezinog supruga Duška Tošića, obitelj se mora rastati. Došlo je vrijeme da on ponovno otputuje u Kinu, gdje trenutno gradi svoju nogometnu karijeru. S obzirom na to da sada neko vrijeme neće vidjeti svoje kćerkice, 11-godišnju Atinu i 10-godišnju Niku. Emotivan trenutak njihovog rastanka objavio je na društvenim mrežama i tako dirnuo mnoge.

Vidi se da djevojčicama definitivno nije lako palo što se rastaju od tate, iako nema sumnje da će se ubrzo ponovo vidjeti. Jelene nije bilo na vidiku, ali moguće je da je baš ona fotografirala ovaj dirljivi trenutak. 'Natrag u Kinu', napisao je uz spomenute fotografije. Emocije su osjetili i pratitelji koji su se javili komentarima. 'Bravo. Dule voli svoje cure više od svega', 'koliko vole tatu', 'svaki rastanak s djecom je težak', samo su neki od komentara.

Povezane vijesti

Podsjetimo, brak Jelene i Duška je nekoliko puta stavljen na kušnju. Pjevačica je tako svojevremeno rekla da nikada nije razmišljala o razvodu upravo zbog njihovih kćerkica, koje su im prema svemu sudeći, najbitnije na svijetu. 'Dušku sam pružila bezbroj novih šansi! Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo tolerantnije i veće budale', iskreno je rekla krajem prošle godine i priznala da o razvodu ipak nikada nije razmišljala. Kako im govori, vjeruje da bi supružnici zbog djece trebali napraviti sve kako bi obitelj opstala.

loader