Meghan otkrila kakav je Harry kao otac zapravo

Unutar zidova njihove kuće

Profimedia

Britanska javnost još uvijek ne može oprostiti princu Harryju i Meghan Markle što nisu dozvolili televizijski prijenos krštenja njihovog 15-mjesečnog sinčića Archieja. Kraljevski je par i nakon toga strogo čuvao Archiejevu privatnost, pa javnost zna malo o tome kako izgleda njihov obiteljski život unutar njihovog doma, i kakav je najmlađi sin pokojne princeze Diane zapravo kao otac. Na opće iznenađenje, 39-godišnja bivša vojvotkinja od Sussexa prvi je put progovorila o tome u razgovoru s Gloriom Steinem i otkrila neke deatlje koji su iznenadili, piše usmagazine.com.

Profimedia 

'Kroz vrijeme sam shvatila da se feminizam i ženstvenost ne moraju isključivati. Shvatila sam i da možete biti feminist i biti muževan muškarac u isto vrijeme', započela je Meghan i uvela Harryja u razgovor. 'Kao moj suprug. Volim to što je ušao u ovu prostoriju prije intervjua i rekao ti: 'ti znaš da sam i ja feminist, Gloria, zar ne? Jako mi je važno da to znaš'.

Sretna sam što naš sin ima divan primjer u svom ocu kojemu nije neugodno biti feminist

 Kazala je i kako se nada da će Harry takav stav prenijeti i na sina Archieja. 'Gledam našeg sina i sretna sam što ima divan primjer u svom ocu kojemu nije neugodno biti feminist i poistovjećivati se s time', rekla je Meghan. 'Ne vidim da je Harryja sram što se zalaže za osnovna ljudska prava za svih osoba, uključujući žena'..

Profimedia 

Iako nije otkrivala više detalja o tome kako se Harry kao 'feminist' ophodi prema Archieju, rekla je kako vrlo brižan otac. 'To je super zato što će Archie odrasti znajući da je u redu biti brižan i pun ljubavi prema nekome', zaključila je.

,