Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meghan skoro izgubila skrbništvo nad Archiejem

Autor I.G.

Kap koja je prelila čašu

 Izvor: Profimedia

Otkako su početkom godine obznanili da napuštaju kraljevsku obitelj te svoj život nastavljaju kao 'obični' ljudi u Americi, 35-godišnji britanski princ Harry i tri godine starija supruga, Meghan Markle, nalaze se u središtu medijske pažnje, a teorije o pravom razlogu napuštanja Velike Britanije svakim danom postaju sve intrigantnije. Jedna od njih tako je i ona posljednja magazina Nation Enquirer koji navodi da se Meghan odrekla kraljevskih povlastica kako ne bi izgubila skrbništvo nad jednogodišnjim sinom Archiejem Harrisonom.

Meghan Markle Izvor: Profimedia


Naime, kako je ispričao izvor za spomenuti medij, neprestano 'kukanje' vojvotkinje od Sussexa te žaljenje na sve što se oko nje događa, jako je počelo smetati kraljicu Elizabetu II. kao i neke druge starije članove obitelji koji su odlučili više pripaziti na 38-godišnjakinju. 'Trebat će joj sva psihička i emocionalna snaga da bi se mogla izboriti s monarhijom. Mora biti svjesna da je dio uigrane mašinerije i ako stane na put njihovim planovima, sve što mogu će iskoristiti protiv nje', objasnio je izvor te dodao kako je jedan od poteza, koji je palača mogla napraviti da napakosti supruzi princa Harryja i oduzimanje skrbništva nad sinom.

Povezane vijesti

Meghan Markle Kate Middleton Izvor: Profimedia


Također, isti je izvor objasnio i kako, s obzirom na njezin dosadašnji stil života, Meghan sigurno nikada ne bi pristala da joj oduzmu sina te bi jedan od scenariji mogao biti i onaj u kojemu ga potajno odvodi iz Velike Britanije, a sve kako ga se palača ne bi 'dočepala'. Upravo zbog navedenog, National Enquirer tvrdi kako je vojvotkinja odlučila na vrijeme napustiti palaču i spriječiti potencijalnu bitku za skrbništvu nad vlastitim djetetom.

Magazin

Royals