VICTORIA BECKHAM 'KIPI' OD LJUBOMORE David probudio staru traumu

Ne može vjerovati što je napravio

Profimedia

Bivša 'Spajsica' i modna dizajnerica, 46-godišnja Victoria i njezin godinu dana mlađi suprug, 45-godišnji bivši nogometaš David Beckham, unatoč prijašnjim aferama, u posljednje vrijeme, od kako im se najstariji sin zaručio, izgledaju sretnije no ikada. Unatoč tome što je oprostila Davidu varanje s tajnicom, čini se kako se zavodnik ponovno dovodi u iskušenje, a Victoria od ljubomore ne dolazi sebi, piše Gossip Cop.

Profimedia 

Ako je vjerovati stranim medijima, njezina najgora noćna mora ponovno je postala stvarnost jer je 45-godišnjak ponovno nabavio atraktivnu tajnicu koja će mu biti desna ruka, a sudeći prema Victorijinim strahovima, možda i nešto više. Naime, zbog sve više posla i rješavanja papirologije, David ne stiže sve sam zbog čega je i nabavio mlađahnu asistenticu Loulou Dundas. Naime, nakon cijele afere s Davidovom asistenticom Rebeccom Loos, modna dizajnerica svakodnevno se osjeća nesigurno ako ugleda i najmanju prijetnju, točnije i najmanji povod da će suprug flertovati s drugom ženom. Mnogi pretpostavljaju kako će tek sada imati problema, ne samo sa sigurnošću i povjerenjem u Davida, već bi moglo doći i do ozbiljnih bračnih problema.

Profimedia 

Podsjetimo, par se vjenčao 1999. godine, a u međuvremenu su dobili četvero djece, 21-godišnjeg Brooklyna, 17-godišnjeg Romea, 15-godišnjeg Cruza i devetogodišnju Harper Seven, a sve do nedavno funkcionirali su sasvim u redu. Mnogi pretpostavljaju kako je došao kraj bračnoj idili te da je bivši nogometaš stavio cijelu obitelj 'na kocku'.