SMRT NA DVORU Mrtvo tijelo ispred doma Kate i Williama

Šok

Profimedia

Britanska kraljevska obitelj se uznemirila jer je u neposrednoj blizini Kensingtonske palače, točnije u jezeru kraljevskog imanja, pronađeno nepoznato žensko truplo, prenose britanski mediji. Policija istražuje slučaj i zasad još ne može ustanoviti identitet osobe koja je pronađena pored doma vojvode i vojvotkinje od Cambridgea niti kako je došlo do njezine smrti.

Profimedia 

Sumnjalo se kako je riječ o tijelu britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se tragalo, no njezina je obitelj na koncu otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava. Uz 38-godišnju Kate i 38-godišnjeg Williama, u neposrednoj blizini žive i Eugenie od Yorka, kći princa Andrewa, sina kraljice Elizabete, i njezin suprug Jack Brooksbank. U vrtovima Kensigntonske palače i oko jezera voljela je joggirati pokojna princeza Diana i princu Williamu i princu Harryju taj prostor inače nosi puno lijepih uspomena. Iduće godine planiraju tamo postaviti kip Diane, koji će posjetitelji moći posjećivati.

Profimedia 

Zasad nije poznato ni je li tko od kraljevske obitelji bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode, a vojvode od Cambridgea ili sam dvor nisu davali izjavu. Umjetno jezero unutar imanja nastalo je u 18. stoljeću, a duboko je do pet metara.