Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMRT NA DVORU Kraljica je slomljena

Autor I.G.

Vijest ju je dotukla

 Izvor: Profimedia

Kako prenose britanski mediji, 93- godišnja kraljica Elizabeta II. slomila se nakon što su se dvorom proširile tragične vijesti o smrti njezine dugogodišnje suradniceAnnette Wilkin. Naime, kraljičina zaposlenica, koja je na dvoru provela posljednjih četrdeset godine, preminula je od teške bolesti u 73. godini života, a vijest je posebno pogodila 93-godišnju vladaricu.

 Izvor: YouTube screenshot

'I nju smo zvali kraljica Annette. Bila je vječno sređena, tiha i mirna, ali je sve znala disciplinirati. Vodila je sve željeznom, a opet mekom rukom. Bila je kraljičina žena od povjerenja', ispričali su o pokojnoj šefici osoblja koja je za kraljevsku obitelj počela raditi još 1974. godine, a unatoč njezinom pučanskom porijeklu, na dvoru su ju smatrali članom obitelji. 

 Izvor: Profimedia

Također, s dvora dodaju i kako je kraljica u šoku te se ne može pomiriti sa smrću bliske zaposlenice. 'Sasvim je izvjesno da će kraljica ići na sprovod, što inače ne radi jer ne želi privlačiti pozornost, ali ovaj će put napraviti iznimku', potvrdili su iz Buckinghamske palače tako kako će kraljica Elizabeta II. prekršiti protokol kako bi odala posljednju počast dugogodišnjoj suradnici. 

 Izvor: Profimedia

Inače, Anette je svoj rad za kraljicu započela kao pospremačica kreveta i čistačica, a zahvaljujuć svom trudu i radu, došla je do pozicije šefice osoblja. Ona je zaslužna i za protokole na svadbama prinčeva Williama i Harryja, a koliko je ostala odana kraljici Elizabeti II. govori i činjenica kako se nikada nije udavala te je kraljevsku obitelj smatrala svojom obitelji. 

Magazin

Royals