Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Platio sam za mnogo abortusa tijekom godina'

Autor T.K.

U novom intervjuu priznao mnoge grijehe prošlosti

 Izvor: Profimedia

Lamar Odom, američki košarkaš i bivši suprug reality zvijezde Khloe Kardashian, u nedavnom je televizijskom gostovanju izjavio kako je prakticirao nezaštićeni seks s 'pet do šest žena tjedno', priznavši kako je svoje indiskrecije platio iz vlastitog džepa, objašnjavajući kako je u pitanju bilo 'mnogo abortusa'.

Ovaj 39-godišnjak gostovao je u televizijskom talk-showu The View, u kojem je promovirao svoju knjigu autobiografskog sadržaja 'Darkness to Light: A Memoir'. U njoj između ostaloga piše kako 'bi spavao s pet-šest djevojaka tjedno, ali svaki kada bi stigao kući, mučile su ga crne misli'.

Sportaš je također izjavio kako je 'trebao žene kao bijeg od stvarnosti, kao utješni mehanizam koji naposljetku nije bio bez svoje cijene'. Tvrdi kako je pokušavao ispuniti prazninu koju je ostavila smrt njegove majke Cathy Mercer kada je imao samo 12 godina. 'Koristio sam seks kako bih nadoknadio manjak ljubavi, kako bih se osjećao ispunjeno. Želio sam biti voljen, ali nikako nisam tu ljubav uspio pronaći', slomljeno je priznao u emisiji. 

 Izvor: Profimedia

Lamar iz prvog braka s Lizom Morales ima dvoje djece, 21-godišnju kći Destiny i 17-godišnjeg Lamara Juniora. Njihovo treće dijete, sin Jayden, preminuo je 2006. godine kao šestomjesečna beba, a upravo taj događaj često imenuje kao okidač početka njegove ovisnosti. 

Brak s Khloe Kardashian sklopio je 2009. godine, nakon samo nekoliko mjeseci poznanstva, a tijekom njegovog sedmogodišnjeg trajanja, punili su novinske stupce gotovo svakodnevno, većinom zahvaljujući Lamarovom ekscesnom ponašanju i sklonosti opijatima. Sve je kulminiralo u jesen 2015. godine, kada su ga pronašli onesviještenog u brodelu u Nevadi, nakon čega je pretrpio nekoliko srčanih i moždanih udara, kao posljedicu višednevne konzumacije kokaina i Viagre. Khloe je ostala uz njega tijekom oporavka i rehabilitacije, no zatražila je razvod godinu dana kasnije. Vezano za taj incident, rekao je kako 'nije razmišljao, već je samo bio sebičan'. Također je šokirao prisutne u studiju rekavši kako se nikada nije ispričao Khloe niti ostatku klana Kardashian, objasnivši kako to u skorije vrijeme planira napraviti. 

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals