OTKRILA IME DJETETA Rodila kontroverzna Mirjana iz 'Big Brothera'

Pohvalila se na Instagramu

Instagram screenshot

Jedna od kontroverznijih reality zvijezda koje je domaća publika imala priliku vidjeti na malim ekranima, 27-godišnja Mirjana Praizović koja je ostala upamćena i po, između ostalog, svom sudjelovanju u posljednjoj sezoni showa 'Big Brother', postala je majka. Sretnu vijest Mirjana je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu otkrivši tako kako su ona i suprug, Rene Obergantschnig, postali ponosni roditelji dječaka Konstantina.

Instagram screenshot 


Stigao je Konstantin. Težak 4179 grama i dugačak 57 centimetara. Isti je tata, na mene nema baš ništa', napisala je reality zvijezda u objavi te se ujedno i zahvalila na brojnim čestitkama koje su joj uputili obožavatelji, ali i prijatelji putem svojih profila na društvenim mrežama.

Instagram screenshot 


Podsjećamo, 27-godišnjakinja je sudbonosno 'da' svom izabraniku izrekla u ožujku ove godine, a kako je tada otkrila za domaće medije, iako se vjenčanje održalo u Austriji, gdje par trenutno i živi, Mirjana je Renea upoznala na odmoru u Hrvatskoj.Točnije, u Medulinu, tako da me za Hrvatsku vežu samo lijepe stvari. Što se tiče vjenčanja, zbog novonastale situacije samo smo nas dvoje bili, a crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti jer sam ja već u petom mjesecu trudnoće', otkrila je tada.