Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U petom mjesecu trudnoće udala se jedna od najkontroverznijih BB stanarki

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otkrila sretne vijesti

Izvor: Facebook

Prije pet godine je zabavljala gledatelje brojim ispadima u regionalnom 'Big Brotheru', pojavila se i u srpskim 'Parovima', a sada se kontroverzna reality zvijezda, 36-godišnja Mirjana Praizović - udala. Osim toga, Mirjana se nalazi i u petom mjesecu trudnoće, a sretne je vijesti o vjenčanju objavila na Facebooku. 

Njezin je odabranik Rene Obergantschnig, a sudbonosno 'da' par je izrekao kod matičara. Uz nekoliko fotografija razdraganog i nasmiješenog para, na kojima se može vidjeti i vjenčano prstenje, ova je Banjalučanka napisala: 'Upravo vjenčani. Volim te, Rene'. Za 24 sata reality zvijezda otkrila je kako je vjenčanje održano u Austriji, ali i da je supruga upoznala na godišnjem odmoru u Hrvatskoj. 

Izvor: Facebook

'Točnije, u Medulinu, tako da me za Hrvatsku vežu samo lijepe stvari. Što se tiče vjenčanja, zbog novonastale situacije samo smo nas dvoje bili, a crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti jer sam ja već u petom mjesecu trudnoće', otkrila je Mirjana za navedeni medij.

Mirjana Praizović
Izvor: YouTube

Inače upravo su Mirjanu mnogi proglasili i jednom od najkontroveznjih stararki Big Brother kuće. Od samog ulaska, postalo je jasno da bez 'dlake na jeziku' voli provocirati druge te je ušla u konflikt s većinom sustanara. Osim toga, kućom je često hodala polugola, s ponosom pokazujući tetovaže. 

loader