Kontroverzna Mirjana iz Big Brothera prvi put pokazala sina

'Maleni princ'

Instagram

Jedna od kontroverznijih reality zvijezda koje je domaća publika imala priliku vidjeti na malim ekranima, 27-godišnja Mirjana Praizović koja je ostala upamćena i po, između ostalog, svom sudjelovanju u posljednjoj sezoni showa 'Big Brother', prije nekoliko dana postala je majka dječačića, a sada je na društvenim mrežama objavila i njegovu prvu fotografiju.

Instagram 

Naime, Mirjana i suprug Rene Obergantschnig prije tri dana dobili su svoje prvo dijete, dječaka kojem su nadjenuli ime Konstantin. 'Stigao je Konstantin. Težak 4179 grama i dugačak 57 centimetara. Isti je tata, na mene nema baš ništa', napisala je reality zvijezda tada. Marijana je sada, pak, odlučila i pokazati svog miljenika. 

Facebook 

Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju malenog Konstantina u krevetiću, a lice mu je prekrila. 'Moj Konstantin, maleni princ', napisala je Mirjana. Komentari podrške i čestitke novopečenoj majci odmah su se počeli nizati. 'Čestitke mama', 'živ i zdrav bio. Čestitam', 'drago mij e da si se ostvarila kao majka', tek su neki od njih.

Facebook 

Inače, upravo su Mirjanu mnogi proglasili i jednom od najkontroveznjih stararki Big Brother kuće. Od samog ulaska, postalo je jasno da bez 'dlake na jeziku' voli provocirati druge te je ušla u konflikt s većinom sustanara. Osim toga, kućom je često hodala polugola, s ponosom pokazujući tetovaže.