ZALEDILA JAJNE STANICE DA BIRA SPOL DJETETA 'Već smo isplanirali blizance'

Ima i imena za buduću djecu

Profimedia

Nekad slavna američka showbizz zvijezda, 39-godišnja Paris Hilton, svojedobno je medijske stupce punila svojim kontroverznim izjavama, ponašanjem i modnim kombinacijama. Međutim, sada je odlučila kako je došlo vrijeme da se 'smiri' i započne obiteljski život s dečkom Carterom Reumom.

Story 

Naime, u podcastu LadyGang Paris je otkrila kako je zaledila jajne stanice, a na to ju je prije nekoliko godina nadahnula prijateljica Kim Kardashian. Otkrila je i kako sada planira postati majka dvoje djece - odjednom. Naime, progovorila je o svojim obiteljskim planovima, uključujući i činjenicu da je već odabrala ime za jedno od svoje buduće djece. 

Profimedia 

'Prvo, već smo isplanirali, bit će blizanci, dječak i djevojčica. Kad zaledite jajne stanice možete odabrati želite li dječaka, djevojčicu ili ili blizance. Imam bebu London, koja je djevojčica, i pokušavam smisliti ime za dječaka', dodala je te istaknula kako joj se jako teško odlučiti za jedno muško ime. Inspiracija joj je, tvrdi, majka koja je i njoj nadjenula ime po - gradu. 

Profimedia 

Inače, slavna nasljednica nedavno je najavila dokumentarac u kojem je progovorila o svojim traumama iz mladosti. 'Nitko ne zna tko sam ja zapravo i kroz što sam sve prolazila. Imala sam teško i bolno djetinjstvo. Evo, sada kada pričam o tome se tresem, povraća mi se. Ne mogu uopće razmišljati. Još uvijek imam noćne more od toga', rekla je nedavno.