Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jedna od najbogatijih žena šokirala traumatičim priznanjem iz djetinjstva

Autor N.G.
Autor N.G.

Još uvijek ima noćne more

Izvor: Profimedia

Nekad slavna američka showbizz zvijezda, Paris Hilton, jučer je najavila izlazak svog novog dokumentarnog filma 'This is Paris' koji bi svjetlo dana trebao ugledati u rujnu ove godine. Paris, koja je 90-ih godina bila modna miljenica, najavila je u dokumentarcu šokantnu istinu o sebi.  
'Nitko ne zna tko sam ja zapravo i kroz što sam sve prolazila. Imala sam teško i bolno djetinjstvo. Evo, sada kada pričam o tome se tresem, povraća mi se. Ne mogu uopće razmišljati. Još uvijek imam noćne more od toga', rekla je 39-godišnja unuka osnivača hotela Hilton, Conrada Hiltona koji je preminuo prošle godine.

Izvor: Story

Iako nije htjela konkretizirati o čemu se točno radi te kakve to traume nosi iz djetinjstva, Paris je rekla kako će priznanje u dokumentarnom filmu biti velika stvar za nju, s obzirom da o tome nikada nikome nije pričala. Nagađa se kako je riječ o psihičkom maltretiranju i nasilju koje je počela proživljavati u osnovnoj školi i zbog čega je, navodno, godinama morala ići terapeutima te psiholozima.
'Možda će nekima zvučati smiješno, ali privatno sam veoma povučena i sramežljiva osoba. Teško mi je govoriti o problemima pa ih radije nosim u sebi. Zato mi je ovaj film pomogao da napokon kažem stvari koje me godinama muče. Ne želim se sramiti tog dijela svog života', zaključila je. Traume koje je Paris doživjela, kaže, formirale su je kao osobu kakva je danas, a ovaj duboko uvjerljivi portret Paris Hilton dozvolit će da ispriča stvarnu priču o tinejdžerici koja je očajnički htjela pobjeći u svijet mašte.

Izbor Urednika

Royals