Nakon razvoda iz očaja postala voajer s dalekozorom

Priznala je

Profimedia

Američka voditeljica, poduzetnica i spisateljica, 56-godišnja Wendy Williams u siječnju ove godine finalizirala je razvod od bivšeg supruga Kevina Huntera, nakon kojeg je ostala  emocionalno iscrpljena. No zatim je došla i pandemija koronavirusa i mjeseci boravka u kući u karanteni zbog čega se Wendy počela osjećati još usamljenije u svom stanu u New Yorku. Nedostajao joj je muškarac u životu pa se iz očaja primila svog dalekozora i počela potajno promatrati susjeda dok se tušira, piše Daily Mail.

Profimedia 

 'Postoji zgrada preko puta moje. Neki muškarac se u stanu tušira i prozor mu je pokraj

Kroz prozor ga mogu vidjeti od koljena do glave sa svojim dalekozorom

 tuša. I ja ga promatram', ispričala je voditeljica dok je gostovala u showu 'Late Night with Seth Meyers'. 'Kroz prozor ga mogu vidjeti od koljena do glave sa svojim dalekozorom', dodala je. Voditelj se na to to nasmijao i rekao: 'Mislio sam da promatraš prolaznike na ulici s dalekozorom. To što ti radiš je na rubu nezakonitosti'.

you tube screenshot 

'Da, postala sam voajer. Moj show se ne emitira već sedam mjeseci zbog pandemije. Nisam zagrlila muškarca pet mjeseci. Drugi ljudi imaju nekoga u svom stanu', opravdala se Wendy. Podsjetimo, Wendy je krajem ožujka prošle godine zbog vijesti o suprugovoj prevari završila u bolnici, a potom i na odvikavanju od alkohola. Doživjela je psihički slom zbog djeteta koje je rodila ljubavnica njezinog supruga, a za koje se tvrdilo da je otac upravo njezin dugogodišnji partner.