Bizaran razlog koji im je donio bračne probleme: 'Ne razgovaraju mjesecima'

Ne mogu se prestati svađati

Profimedia

U nedavnom razgovoru za strane medije glazbeni par, 50-godišnja Gwen Stefani i šest godina mlađi Blake Shelton, otkrio je kako se u posljednje vrijeme stalno svađaju. Naime, po pitanju jedne teme nikako se ne mogu usuglasiti, a nije rijetkost da se žestoko i posvađaju. Odnos im može savršeno funkcionirati mjesecima, ali kada jedno od njih spomene politiku spremni su gotovo na tučnjavu, piše Gossip Cop.

Profimedia 


Prije nekoliko godina oko politike su se toliko posvađali da mjesecima nisu progovorili ni riječi. Iako su i sami svjesni kako bi možda bilo najbolje da političke stavove zadrže za sebe, očito si ne mogu pomoći. Prema spomenutom portalu, nedavno su progovorili o svojoj posljednjoj svađi koja, prema njihovim tadašnjim navodima, još uvijek nije u potpunosti završila. Naime, pjevačica toliko strastveno podržava svoj politički izbor da je jednom prilikom čak posjetila bivšeg američkog predsjednika Baraka Obamu. S druge strane, njezin suprug je nešto više konzervativnijih svjetonazora, zbog čega njih dvoje nikako ne mogu pronaći 'zajednički jezik'.

Story 

Iako se par u svim drugim područjima odlično slaže, predstojeći izbori za novog predsjednika mogli bi ih potpuno udaljiti, a ako ne i razdvojiti, nagađaju strani mediji. Inače, glazbenici su u vezi već više od pet godina, a Gwen iza sebe ima i jedan propali brak s Gavinom Rossdaleom. Iako se nagađalo kako su se oženili u tajnosti te čak planirali posvojiti dijete, pjevačica svojih troje djece, 14-godišnjeg Kingstona, 12-godišnjeg Zuma i šestogodišnju Apollo, ima iz prvog braka.