Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekstravagantno vjenčanje od 10 milijuna dolara

Autor E.N.

Nezaboravne dvije noći

 Izvor: Profimedia

Pjevačica Gwen Stefani svoje vjenčanje planira slaviti dva za redom, na dvije odvojene glamurozne lokacije. Za cijelu ceremoniju morat će izdvojiti vrtoglavih 10 milijuna dolara, piše Gossip Cop.

Pjevačica, osim vjenčanja, ima još jedan dodatan razlog za slavlje jer će u listopadu napuniti okruglih 50. No, izgleda da ju godine nisu omele da zavede šest godina mlađeg pjevača Blakea Sheltona. Nakon razvoda braka od četiri godine starijeg Gavin Rossdale za kojeg se udala 2012. godine, Gwen odbrojava do vjenčanja s budućim suprugom Blakom.

Slavlje u ekstravagantnim vilama

Planirana ceremonija odvijat će se u dva datuma i na dvije potpuno različite lokacije. Svečanom vjenčanju niti u jednom terminu neće faliti raskošnosti, a bogate vile u kojima će se slaviti nalaze se u Los Angelesu i Oklahomi. Datum 'noći za pamćenje' im još uvijek nije potvrđen iako su zakazani datum planirali najkasnije do kraja sljedećeg mjeseca.

Otežano okupljanje

Kako je pandemija svima pomrsila planove, tako i pjevačicu muči koliko ljudi će moći pozvati i koliko će se uopće moći držati socijalne distance. Prije dogovara oko datuma čeka potvrdu svojih članova obitelji i svih bližnjih o pristanku za prisustvom na  većim okupljanjima. Broj uzvanika drastično je smanjen na 200, no to neće ugroziti planove o velikom i raskošnom vjenčanju.

Iako su se već pojavile glasine o planiranim terminima velikog vjenčanja, Gwin i budući suprug Blake još uvijek u javnosti nisu potvrdili čak niti svoje zaruke. Pjevačici se navodno ne žuri sa širenjem informacija, što komentira i njezin dečko navodeći da ne želi da se o njima piše u nekim jeftinim novinama.

Magazin

Royals