SASVIM ISKRENO Novinarka Diletta progovorila o aferi s Ibrahimovićem

Sada se sve zna

Instagram

'Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu', rekao je jednom prilikom Zlatan Ibrahimović, nogometna zvijezda koja trenutno igra u talijanskom A.C. Milanu. No, izgleda da to i nije baš tako. Iako se prije dva mjeseca puno pričalo o nastavku njegove karijere, pažnju je brzo preuzeo njegov privatni život. Naime, Talijani već tjednima bruje o njegovom navodnom preljubu. Kako tvrde, prevario je svoju nevjenčanu suprugu Helenu Seger, s kojom je već 18 godina, sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom. 

Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je

 U intervjuu za jedan talijanski magazin, Diletta je konačno progovorila o cijeloj situaciji. 'Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sada sam slobodna. Oduvijek sam bila vjerena, morala sam smoći hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla sama na kauču gledati film, a da nikome ne moram odgovarati', rekla je Diletta između ostalog.

Otkrila je i kako se u karijeri susrela s brojnim neugodnostima te da joj u početku i nije bilo lagano. 'Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao da su me doveli samo zbog grudi. Nosila sam se s raznim predrasudalma', zaključila je.