Obitelj Zagrepčanina saznala da se drogira i da je udario djevojku

Drama u jednom od najpoznatijih realityja u regiji

Instagram

Početkom rujna je u Srbiji započela četvrta sezona reality showa 'Zadruga'. Emisija koja traje mjesecima poznata je po brojnim skandalima, a u jednom od njih ovaj se put našao i mladi kontroverzan par, Zagrepčanin Fran Pujas i Paula Hublin. Prije samog skandala, par je ispričao šokantne detalje njihovih privatnih života. Naime, prošlog su tjedna pred kamerama prekinuli svoju vezu, a sve što je došlo uz to 'podignulo je ogromnu prašinu' u javnosti. 

U kući su otkrili intimna i šokantna iskustva iz zajedničkog života. Problematični 22-godišnjak priznao je da je tukao godinu dana mlađu partnericu dok se borio s ovisnošću, a o svemu se, putem 'STAR-a', oglasio i njegov brat Viktor. 'Nisam upućen u Franov život, čak ni u vezu s Paulom. Znam da se trudila da ga povuče iz lošeg društva i skloni od problema, ali se sada u showu ne ponaša kako treba. Pokušava izigravati žrtvu, mislim da preuveličava cijelu priču jer da je sve tako, mogla je otići u svakom trenutku', rekao im je Viktor koji je također u šoku, nakon svega što je saznao.

Fran mora kod psihologa, moraju mu pružiti pomoć

Iako im priznaje da su on i Fran oduvijek bili drugačiji, nikada nije ulazio u njegove probleme. 'Znao sam da je u lošem društvu, ali nisam znao da se drogirao, kao ni da je udario Paulu', rekao im je Viktor koji je u nastavku otkrio da nitko iz obitelji više nema snage boriti se s Franovim problemima. 

Uz njega, isti je medij pokušao kontaktirati i njegovu majku, no ona nije bila zainteresirana za razgovor. 'Molim vas, nisam dobro. Fran mora kod psihologa, moraju mu pružiti pomoć, ovo je previše strašno! Oprostite, baš mi je teško, ne mogu davati izjave', kratko im je rekla.