Sandra Perković se pohvalila da se obitelj proširila: 'Dobrodošao'

Moramo se složiti da je presladak

Instagram

Atletičarka Sandra Perković je nedavno još jednom pokazala zašto je najbolje - deveti je put pobijedila u bacanju diska na 70. Memorijalu Borisa Hanžekovića. Izgleda da karantena koja je nastupila zbog pandemije koronavirusa na nju nije toliko utjecala pa je ponovno na svom nivou. Kako nam je i sama tada rekla, kada je na atletskom borilištu, ona je najsretnija na svijetu. Ipak, sreću joj u slobodno vrijeme izmamljuju i njezini najbliži. Sada je to mjesto zauzeo psić pasmine njemačkog ovčara, kojeg je predstavila Instagram publici.

Privatni album 

'Dobrodošao kući', napisala je uz prvu fotografiju psića. Da se radi o muškom psu, naglasila je plavim srcem i plavom ogrlicom. Iako je to pasmina koja obično teži i više od 25 kilograma, trenutno uistinu djeluje kao malena igračka.

S obzirom na to da se kaže kako je 'pas čovjekov najbolji prijatelj', ne sumnjamo da će Sandra sada imati još dodatnu motivaciju i razlog za sreću. Uz tu sreću, dolaze i obaveze ali i odricanja, koja zahtjeva ovakvo štene. Ipak, Sandri to neće biti nikakav problem, jer je poznato da je godinama, dok je još živjela s roditeljima, bila okružena kućnim ljubimcima. Jednom je prilikom pred foto objektivom, zajedno s obitelji, pozirala sa svoja tada dva psa i dva zeca. 

Instagram 

U posljednjem intervjuu za Story.hr, koji je dala upravo povodom ove zadnje pobjede, iskreno nam je rekla koliko joj znači podrška partnera i trenera Edisa Elkasevića. 'Edis je tu uvijek uz mene i u dobru i u zlu i mogu iskreno reći da ni tuga ne bi bila tiha niti radost ne bi bila radost da to ne podijelim s njim. On je veliki dio, mogu se slobodno izraziti, mene, te ne znam što bi bilo da ga nema pored mene', rekla nam je tada i istaknula da je smisao njihovog zajedničkog života da budu sve jedan drugome i da zajedno silama pobjeđuju sve nedaće i uživamo sve uspjehe.