JOŠ UVIJEK JU VOLI Brad Pitt ostavio novu djevojku?

Novu vezu i sam potvrdio

Profimedia

Iako je nedavno priznao kako je u novoj vezi sa 27-godišnjom njemačkom manekenkom, Nicolom Poturalski, sretan i kako se napokon osjeća voljenim, čini se da je 56-godišnjem glumcu, Bradu Pittu, ipak više stalo do stare ljubavi. Obožavateljima teško preboljeni brak sa 51-godišnjom glumicom Jennifer Aniston mogao bi ponovno zaživjeti jer, ako je vjerovati pisanju portala Entertainment times, bivši supružnici su navodno ponovno u vezi.

Profimedia 

Naime, prema najnovijim glasinama Brad je u posljednjem razgovoru za strane medije otkrio kako ponovno ljubi atraktivnu 51-godišnjakinju, zbog koje je odlučio prekinuti s mlađahnom ljepoticom. Unatoč tome što se činilo kao da glumcu i 30 godina mlađoj djevojci u ljubavi 'cvjetaju ruže', čini se kako je Jennifer ipak uspjela u svojem naumu da ponovno osvoji bivšeg supruga Brada.

Profimedia 

Već planiraju koji im je sljedeći korak u vezi.

 Nakon što su se odnosi s posljednjom bivšom suprugom, 45-godišnjom glumicom Angelinom Jolie, drastično pogoršali, Brad je postajao sve prisniji s Jennifer. Na posljednjem susretu putem web kamera, mnogim, tada prisutnim, kolegama glumcima je postalo jasno kako između njih i dalje postoji jaka kemija. Čini se kako su to ovog puta i sami shvatili, zbog čega više ne poriču svoju ljubav, piše spomenuti portal.

Profimedia 

Prema pisanjima stranih medija, paru bliski prijatelji već su neko vrijeme znali za romansu između njih dvoje: 'Sada, kada su napokon ponovno skupa, već planiraju koji im je sljedeći korak u vezi', otkrio je izvor za strani portal. 'U jednu ruku, sada mi čak djeluju sretniji nego kada su bili mlađi i u braku', dodao je izvor.

Profimedia 

Inače, nakon razvoda 2005. godine Jennifer i Brad su ostali u dobrim odnosima. Unatoč tome što su se, zbog novog braka Brada i Angeline, udaljili, čini se kako su jedva čekali novu priliku za obnavljanjem strasti, pišu strani mediji.