Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napokon poznat razlog zašto Jennifer Aniston nikada nije rodila

'Napokon sam shvatila kako mi definiramo žensku vrijednost na temelju njenog bračnog ili majčinskog statusa'

 Izvor: Profimedia

Uspješna glumica Jennifer Aniston nakon serije 'Prijatelji' u hollywoodske anale sasvim sigurno može ući i kao žena iz showbizza kojoj su najčešće i sasvim nepravedno postavljali pitanje zašto nema djecu. Pitanje majčinstva je izbor i odluka koja bi trebala biti isključivo osobne prirode, no tradicionalno društvo i norme koje su postavljene pred žene svakodnevno nas razuvjeravaju u tome. Zbog odluke da ne postanu majkama, žene se osuđuje i etiketira kao neostvarene, dok je pak drugi problem pitanja: 'Kad ćeš postati majka?' taj da neke žene to silno žele, ali nažalost ne mogu. 'Napokon sam shvatila kako mi definiramo žensku vrijednost na temelju njenog bračnog ili majčinskog statusa', rekla je jednom prilikom ljutita Jennifer.

Povezane vijesti

Takvu sudbinu, čini se, živi i 51-godišnja Jennifer koja je nekoliko puta izjavila da žena može itekako biti sretna i ispunjena iako nije majka. I istina, majčinstvo nije jedini preduvjet za sreću svake žene, no prema pisanju nekih stranih medija, pitanje majčinstva uvijek je bilo izrazito teško za Jenn jer je već u kasnim 20-ima saznala da bi jednog dana vrlo teško mogla zanijeti. 'Nikada nije voljela to pitanje. Gledajte, ona možda izgleda čvrsta i snažna žena koja to zaista i je, ali kada je pitanje majčinstva posrijedi, uvijek bi ju takva pitanja slomila i učinila nesigurnom. Uzrok njezine neplodnosti su oštećeni jajovodi i smanjena ovarijska rezerva', govori izvor blizak glumici. 

 Iako je ovo pitanje u potpunosti zadiranje u intimnu, mnogi kolege savjetovali su Jenn da javno progovori o toj temi kako bi se osjećala lakše i kako bi se mnoge druge žene, koje se bore s istim problemom, ohrabrile i shvatile da nisu same. Neplodnost je dijagnoza s kojom se danas suočava čak 10-15% parova, a dok jedni o tome govore javno, drugi pak baš kao i Jennifer tu temu čuvaju za sebe. I, to je sasvim u redu! 

Magazin

Royals