Dušan Bućan: 'Nisam mogao zamisliti bolje'

U posebnom okruženju

Story

Dušan Bućan je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac koji je jučer proslavio svoj 44. rođendan. Zagrepčanin kojeg smo gledali u mnogo televizijskih serija, ali i predstava, trenutno radi na projektu 'Dnevnik velikog Perice', čije su posljednje scene upravo snimljene na njegov rođendan. Upravo zato je i ove godine svoj rođendan proveo u radnom okruženju. Za Story.hr je ispričao kakva je atmosfera bila na setu, ali i što si je poželio ove godine.

'Pri kraju smo snimanja pa je rođendan prošao u radnog tonu. Često zadnjih godina nešto radim na taj dan pa sam se valjda naviknuo', rekao nam je na početku razgovora Dušan, kojemu su kolege otpjevali rođendansku čestitku i tako obilježili njemu poseban dan. Kako je i sam istaknuo, sve je bilo još zabavnije jer se snimala velika završna scena. 'Smijeh i veselje, nisam mogao zamisliti bolje', ispričao nam je slavljenik.

Kada smo ga pitali koja mu je ovogodišnja želja, bez razmišljanja je odgovorio: 'Želio bih nastaviti raditi stvari koje me pune adrenalinom i veseljem. Trenutno me to jako čini zadovoljnim'. To zadovoljstvo je, kako kaže, pronašao u protekloj godini. Istaknuo nam je da je upravo to naučio posljednjih 365 dana - biti zadovoljan.

Robert Gašpert 

Postoje ljudi koji obožavaju razmišljati što će biti za npr. 10 godina. Dušan nije takav. 'Pokušavao sam tijekom života raditi dugoročne planove, ali to je s mojim načinom života, nemoguća misija. Odustao sam od toga. Jedini plan kojeg se trudim držati je da živim što je više moguće punim plućima', rekao nam je i na samom kraju ostao samozatajan.

Jedini plan kojeg se trudim držati je da živim što je više moguće punim plućima

U takvom načinu života mu itekako pomaže partnerica, atraktivna Libijka Sara Hdagha, s kojom je u vezi od prošle godine. Na pitanje, je li mu pripremila iznenađenje, kratko nam je rekao: 'Naravno, ali te detalje ću ostaviti samo za nas dvoje'.