Princ Harry kraljicu ostavio 'bez teksta'

Što sve neće doživjeti od unuka

Profimedia

Dok je bio mlađi, puno prije nego se zaljubio u Meghan Markle i napustio dvor, 36-godišnji princ Harry bio je poznat kao glavni šaljivdžija među članovima kraljevske obitelji, otkriva nova knjiga o 'royalsima' 'Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain's Longest Reigning Monarch', kraljevskog stručnjaka Bryana Kozlowskog. Harryjevih psina nije bila pošteđena ni njegova baka, 94-godišnja kraljica Elizabeta. Jednom ju je, naime, mlađi brat 38-godišnjeg princa Williama uspio potpuno iznenaditi i zbuniti. Ali ne samo nju, već i mnoge na dvoru.

Profimedia 

Dok je Harry tek ulazio u tinejdžerske godine, kraljica je nabavila svoj prvi osobni mobitel.

Hej, što ima? Ovdje Elizabeta. Žao mi je, ali trenutno ne sjedim na prijestolju

Kako nije znala tipkati i poslati sms poruku, zamolila je unuke da je nauče tome. Kad se uz njihovu pomoć privikla služiti uređajem, Harry se odlučio našaliti s njom. Potajno joj je uzeo mobitel i snimio je na njega urnebesnu glasovnu poruku koju su čuli svi koji bi nazvali kraljicu u trenutku kad im ona nije mogla odgovoriti na poziv. Pritom je izmijenio glas da zvuči kao Elizabetin.

Profimedia 

'Hej, što ima? Ovdje Elizabeta. Žao mi je, ali trenutno ne sjedim na prijestolju. Ako želite da vas spojim s princom Philipom, pritisnite broj jedan. Za princa Charlesa, pritisnite broj dva, za princezu Anne broj tri...', imitirao je Harry kraljicu i tako uspio nasmijati brojne članove kraljevske obitelji koji su inače poznati kao pomalo ukočeni i preozbiljni.