Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Diana nije bila uz Harryja i Williama kad su napravili svoje prve korake

Nije čula ni njihove prve riječi

 Izvor: Profimedia

Iako je prošlo 23 godine od njezine tragične smrti, princeza Diana je i dalje jako zanimljiva javnosti pa svako malo 'isplivaju' nepoznati detalji o njezinom životu. Premda su njezina djeca, prinčevi William i Harry, više puta priznali kako su imali vrlo bliski odnos s majkom, Diana nije bila uz njih kad su napravili svoje prve korake i izgovorili prve riječi, zbog čega je bila jako ljubomorna na njihovu dadilju, otkriva nova knjiga o kraljevskoj obitelji 'Battle of Brothers' koju je napisao kraljevski povjesničar Robert Lacey, piše entertaintimes.com.

princeza diana Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Svakom roditelju, a majkama pogotovo, izuzetno je emotivan trenutak kad njihova djeca naprave prve korake i izgovore prvu riječ, i Diana zato nije mogla suspregnuti ljubomoru prema 42-godišnjoj Barbari Barnes koja je u to vrijeme bila dadilja Harryju i Williamu. Unatoč tome, nastavila je puno ovisiti o Barbari da se brine o njezinoj djeci jer je Barbara to činila izuzeno dobro i odgovorno.

Barbara je čuvala njihovu dječju sobu kao da je Vatikan, bilo je to njezino kraljevstvo

 'Barbara je čuvala njihovu dječju sobu kao da je Vatikan, bilo je to njezino kraljevstvo', piše u knjizi. Dadilja se još više uključila u brigu oko prinčeva nakon što su prohodali jer je Diana sve više svog vremena posvećivala vođenju humanitarnih udruga i dobrotvornih akcija. Međutim, Barbara je iznenada dobila otkaz 1987. godine i to toliko naglo, stoji u knjizi, da se nije stigla ni pozdraviti s prinčevima koje je do tada po cijele dane čuvala. Razlozi otkaza do danas nisu potpuno razjašnjeni.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

'To je zacijelo ostavilo psihološke posljedice na dječake, da im je tako naglo otrgnuta majčinska figura iz života. Pogotovo za Harryja koji je bio jako blizak s Barbarom', rekao je dobro upućeni izvor.

 Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, u spomenutoj knjizi otkriveno je i kako je 13-godišnji princ William u šoku zaplakao kad je prvi put čuo tzv. 'Panorama intervju' koji je Diana dala 1995. godine, i u kojem je priznala da je prevarila supruga, princa Charlesa. Premda su stariji članovi kraljevke obitelji znali za njezinu nevjeru, Williamu je to bila prva vijest i potpuno ga je slomila.

Magazin

Royals