RASTRGAN Tom Cruise zapeo u ljubavnom trokutu

'Leptirići' u trbuhu u 57.

Profimedia

Snimanje novog filma 'Mission Impossible' nastavilo se u Engleskoj nakon dosta tehničkih poteškoća i zastoja, a njegova glavna zvijezda, 57-godišnji Tom Cruise koji nije javno bio u vezi od razvoda od bivše supruge Katie Holmes prije osam godina, navodno je počeo 'opasno' flertovati i zavoditi obje ženske zvijezde koje glume uz njega u filmu, 32-godišnju Vanessu Kirby i 38-godišnju Hayley Atwell, piše New Idea. 

Profimedia 

Izvor sa seta filma otkrio je kako hollywoodska legenda slijedi po setu 'kao psić' čas

Obje glumice imaju puno toga zajedničkog i neće mu biti lako odlučiti se

Vanessu, čas Hayley, a nudi im i prijevoz svojim helikopterom i odlazak na romantičnu večeru. 'Hayley je polaskana, ali Toma ipak malo više zanima Kirby. Uostalom, ona je glumila s njim i u šestom nastavku 'Mission Impossible', i to zlikovku, a Tom se osobno pobrinuo da je angažiraju i za novi nastavak. No obje glumice imaju puno toga zajedničkog i neće mu biti lako odlučiti se. Mislim da bi ipak Vanessa na kraju mogla postati Tomova nova nevjesta', rekao je izvor.

Profimedia 

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da je zvijezda 'Jerry Maguirea' 'uhvaćena' u ljubavnom trokutu. New Idea je prije pisao kako je glumac, dok je bio u braku s Nicole Kidman od 1990. do 2001., imao aferu s princezom Dianom. Tvrdili su kako Nicole i dan-danas zamjera Tomu zbog toga, ali čitava priča, naravno, nije službeno potvrđena..