Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NADOKNAĐUJU IZGUBLJENO Potajno se nalazi s Tomom Cruiesom

Autor E.N.
Autor E.N.

Probudili sumnje

Izvor: Profimedia

Prva kći popularnog glumačkog para, 58-godišnjeg Toma Cruisea i njegove bivše supruge, 53-godišnje Nicole Kidman, 27-godišnja Isabella Cruise već duže vrijeme, kao i njezin brat Connor, nema neki poseban kontakt s ocem. Iako je u korak pratila njegove stope i prihvatila scijentologiju čini se kako glumac ne želi imati konkretan odnos sa svojom djecom. No, mnogi sumnjaju kako su to odlučili promijeniti jer nedugo nakon što je Tom helikopterom sletio u London, 27-godišnjakinja je viđena kako čeka bus u smjeru prema ocu.

isabella cruise Izvor: Profimedia

Iako nije novost kako glumac nema kvalitetan odnos sa svojih dvoje posvojene djece, Isabellom i Connorom, prema najnovijim fotografijama postoji mogućnost da su otac i kći odlučili nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Prošlog tjedna, netom prije nego je Tom sletio u London, pretpostavlja se, Isabella je sjedala u bus i uputila se na njihov dogovoren susret. Prije nego što je stigla na autobusnu stanicu neprestano je tipkala po mobitelu, zbog čega su mnogi dodatno uvjereni kako se čula i dogovarala s ocem, a potom stala na stanicu i čekala prijevoz. 

isabella cruise Izvor: Profimedia

Inače, u samom početku, nakon što su se Nicole Kidman i glumac razveli, Isabella i brat ostali su živjeti s ocem u Los Angelesu. S vremenom su se, osim od majke s kojom jedva imaju kontakt, odvojili i od oca. Isabella već neko vrijeme sa zaručnikom živi u Londonu, a mnoge je upravo zbog toga iznenadio Tomov višetjedni boravak u kišnom gradu. Unatoč tome što je nedavno Veliku Britaniju, vrlo brzo se i vratio zbog čega se brojni obožavatelji pitaju druže li se otac i kćer daleko od očiju javnosti. 

tom cruise Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals