Pogledajte prvu fotografiju koju je Kylie Jenner objavila na Instagramu

'Što si je napravila?'

Instagram

Sjećate li se kada je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, Kylie bila najpovučenija i medijski najmanje eksponirana sestra, a mediji su je često nazivali i 'ružnim pačetom' u obitelji? Sada je čak jedna od najeksponiranijih, što zbog uspješnih projekata, što zbog činjenice da je proglašena najmlađom milijarderkom. Međutim, gotovo svakodnevno Kylie plijeni pažnju i svojim izgledom, koji se u posljednjih desetak godina itekako promijenio. Ovih se dana društvenim mrežama počela širiti prva fotografija koju je 23-godišnjakinja objavila na Instagramu, koja najbolje pokazuje kako je mlada bogatašica danas izgleda znatno drugačije.

Instagram 

Naime, na spomenutoj fotografiji iz 2011. Kylie ima 14 godina, tamniju kosu i nosi naočale. Fotografiju je na popularnoj društvenoj mreži TikTok objavio njezin obožavatelj, koji si je dao truda i pregledao tisuće objava kako bi došao do - prve. Objava je 'zaradila' oko 17 tisuća 'lajkova', što se čini malom brojkom, ako se usporedi s milijunima 'lajkova' koje Kylie sada dobiva na svoje fotografije.

Očekivano, mnogi su korisnici društvenih mreža prokomentirali kako se Kylie promijenila, a mnogi su joj velik broj plastičnih operacija i zamjerili. 'Ovdje izgleda kao normalna tinejžerica', 'nikada ne bih rekla da je to ona. Bože, što si je napravila, bila je tako prirodna', neki su od komentara.