Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

NAKON SVIH OPERACIJA Kylie Jenner ima u planu transplantaciju cijelog lica?

Autor N.R.
Autor N.R.

Mnogi su i do sada govorili da je pretjerala

Izvor: Instagram

Sjećate li se kada je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, Kylie bila najpovučenija i medijski najmanje eksponirana sestra, a mediji su je često nazivali i 'ružnim pačetom' u obitelji? Sada je čak jedna od najeksponiranijih, što zbog uspješnih projekata, što zbog činjenice da je proglašena najmlađom milijarderkom.

Prije svih tih promjena, u medijima je priznala da je bila jako iskompleksirana zbog svojeg izgleda, posebno zbog tankih usana. Sa zaradom i popularnošću stigle su i velike promjene u njezinom izgledu. Ipak, izgleda da Kylie još nije gotova s korekcijama. Kako piše 'MediaTakeOut', 23-godišnjakinja planira transplantaciju cijelog lica.

Povezane vijesti

Ta su nagađanja započela nakon što je objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj joj lice izgleda potpuno drugačije. Nakon usana, koje je povećala sa 16 godina, Kylie je na sebi 'doradila' još puno toga te postala potpuno drukčija osoba, kojoj je karijera odjednom procvjetala. Grudi i stražnjica su samo neki dijelovi tijela o kojima se priča kada je riječ o njezinim korekcijama, koje ona nikada nije potvrdila.

Prema spomenutom mediju, navodno često koristi botoks i 'pegla' lice. Anonimni kirurzi tvrde da je morala napraviti barem jedan lifting lica do sada. S obzirom na sve to, mnogi vjeruju da Kylie ima u planu napraviti transplantaciju, kako ne bi morala s vremena na vrijeme raditi sve spomenuto. Na raznim web stranicama ističe se i cijena takve procedure - sto tisuća dolara. Ipak, neki tvrde da se takvom zahvatu okreću samo oni koji su pretrpjeli neku traumu na licu. S obzirom na to da se postupak koristi tek od 2008. godine, unatoč napretku medicine, jako je rizičan. 

Najčitanije

Najnovije