Glumica se u 74. boji estetske operacije: 'Izgledam kao očerupani sokol'

Silno bi htjela mijenjati izgled, ali ima ogroman strah

ITV screenshot

Zvijezda popularne britanske sapunice 'Corrie', 74-godišnja glumica Maureen Lipman priznala je kako ozbiljno razmišlja o estetskoj operaciji nakon što se, kako je kazala, preplašila vlastitog izgleda na kameri prilikom zadnjeg snimanja. Ocijenila je kako izgleda kao 'očerupani sokol' i sada bi hitno htjela popraviti izgled, ali se previše boji da bi operacija mogla poći krivo i još više joj nagrditi izgled.

Nakon skoro pola stoljeća provedenih pred kamerama, glumica je shvatila da je vrijeme da nešto poduzme oko svog odraza u ogledalu nakon što se nakon neprospavane noći pojavila na snimanju s podočnjacima. Kada je kasnije pogledala snimljene scene, šokirala se i došlo joj je do glave da ne može više čekati.

Svi si stavljaju neke injekcije u lice, a ja se nasmrt bojim toga

'Pomislila sam, Maureen počinješ nalikovati očerupanom sokolu. Svi si stavljaju neke injekcije u lice, a ja se nasmrt bojim toga. Znam što bi mi se dogodilo. Sve bi mi se zgrušalo na jednom mjestu na licu', priznala je glumica svoj strah.

 Maureen je zbog umjetnilčkog doprinosa kulturi kraljica Elizabeta II. nedavno proglasila damom. Međutim, ceremonija se još nije održala zbog pandemijskih mjera. a glumica se u nedavnom podcastu 'Twiggy's Tea With Me' našalila na račun toga.  'Pretpostavljam da mi kraljevska obitelj neće osobno uručiti imenovanje. Ne mogu zamisliti da kraljica izađe iz lockdowna i karantene samo zbog mene. Ja ću biti doma sa svojom smiješnom frizurom, a ona će biti skrivena u Windsoru, i to je to', kazala je.