Katy Perry od Orlanda Blooma traži da joj isplati milijun dolara za preljub

A činilo se kako žive vlastitu idilu

Profimedia Katy Perry, Orlando Bloom

Krajem kolovoza ove godine, američki glazbeno - glumački par, 36-godišnja pjevačica Katy Perry i 43-godišnji glumac Orlando Bloom dobili su svoje prvo zajedničko dijete - djevojčicu Daisy Dove Bloom. Premda par uživa u roditeljstvu i zajedničkim trenutcima s mezimicom, još uvijek nisu izrekli sudbonosno 'da', a razlog tome je navodno predbračni ugovor, odnosno, neslaganje oko istog.

Profimedia 


Naime, kako piše Life&Style, dvojac je navodno sastavio predbračni ugovor u iznosu od 335 milijuna dolara koji ima određene 'sporne' klauzule. Jedna od njih je i stavka u kojoj Katy inzistira da joj Orlando plati milijuna dolara ako je iz bilo kojeg razloga odluči napustiti, a isto toliko joj mora platiti i u slučaju da ju prevari. Zbog svega navedenog, glumac se navodno predomišlja oko potpisivanja predbračnog pa se isti, prema riječima izvora, još uvijek nije realizirao.

Profimedia 


Iako spomenuti medij inzistira kako je predbračni ugovor ujedno i glavni razlog zbog kojeg dvojac još uvijek nije stao pred oltar, izvor blizak paru demantirao je te navode objasnivši kao Katy i Orlando svoju ljubav još uvijek nisu ozakonili samo zbog koronavirusa koji im je poremetio planove za ovu godinu. Inače, dvojac, koji je u vezi od 2016. godine, zaručio se u veljači ove godine, a prije nego što su dočekali svoj 'sretan kraj' na kratko su bili i prekinuli.