Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ZATRAŽIO ZABRANU PRILASKA Glumac se zbog straha ne odvaja od suzavca

Autor E.N.
Autor E.N.

Često ga nosi sa sobom

Izvor: Profimedia

Iako su nedavno 35-godišnja pjevačica Katy Perry i 43-godišnji glumac Orlando Bloom dobili djevojčicu Daisy, čini se kako ipak nisu mogli zadržati isključivo pozitivan duh. Naime, jedan od obožavatelja pratio je svaki korak glumca, a prema pisanju stranih medija, u opasnost je doveo i njegovu partnericu Katy. Ovih dana glumac je viđen u Los Angelesu kako kupuje sebi i pjevačici hranu, a u ruci je zbog iznimno velikog straha nosio, ako je suditi po sve više sličnih fotografija, neizostavni suzavac. 

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Prema pisanju stranih medija Orlando već neko vrijeme sa sobom nosi suzavac za samoobranu, gdje god da ide. Prije nekoliko dana 'uhvaćen' je u obližnjem kafiću svoga doma gdje je obavljao jutarnju kupovinu. Ako je suditi po njegovom opuštenom outfitu, unatoč blizini doma glumac se ne osjeća sigurno. 

Izvor: Profimedia

Velikom strahu uzrok je jedan od obožavatelja koji ga je u posljednje vrijeme opsjedao, a u nekoliko navrata imao je i nasilne ispade, pisali su mediji. Iako je već zatražio sudsku zabranu pristupa čini se kako par još uvijek živi u strahu. Inače, i Katy je nedavno viđena kako u šetnji gradom također nosi suzavac oko vrata. 

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals