'Vještina' kojoj je George Clooney naučio blizance mnogima je bizarna

Ponosan je na blizance

Profimedia

Zvijezda Hollywooda, 59-godišnji George Clooney, osim poslovnim, jednako je zauzet i obiteljskim životom. Naime, glumac i supruga, 42-godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney, ponosni su roditelji trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle, s kojima nikad nije dosadno. To dokazuje i glumčev posljednji intervju za People, u kojem je otkrio čemu uči nasljednike i pritom začudio mnoge. 

Profimedia 

Kako je rekao, glumac je jako ponosan što je djecu uspio naučiti pranku kojim iznenađuju goste koji im dođu u posjetu. Naime, trogodišnji Alexander i Ella - prave se da jedu izmet. 'Oboje su naučili zezati ljudi, što je jako zabavno. S njima sam radio na tome da nauče u pelenu staviti Nutellu i pojesti je pred drugima', rekao je George i iznenadio mnoge.

Profimedia 

'Kad god nam netko dođe u goste, Alexander i Ella dotrče k meni noseći pelenu i kažu: 'Tatice, tatice, ovo je prljava pelena!', na što im ja odgovorim: 'U redu, pobrinut ću se za to'. Zatim oni otvore pelenu i iz nje pojedu Nutellu koju su prethodno unutra stavili. Izrazi lica gostiju su neprocjenjivi. Da, ja sam ih to naučio', ponosno je rekao glumac.

Profimedia 

Inače, u nedavnom intervjuu George se prisjetio šoka kada je saznao da on i Amal, s kojom je u braku šest godina, čekaju - dvoje djece. George se prisjetio kako im je liječnik nakon pregleda rekao da je Amal u drugom stanju i da očekuju dječačića. 'Fantastično, pomislio sam. Jedno mogu podnijeti, s obzirom na to da sam star. No onda nam je liječnik rekao da stiže i drugo dijete. Mene je inače teško zaustaviti da govorim, uvijek mi radi jezik, no tada sam deset minuta šutio bez prestanka i samo buljio u snimku ultrazvuka', ispričao je glumac i dodao kako mu je drago što je dobio blizance. 'Barem imaju jedno drugoga. To je nevjerojatno', rekao je nedavno.