Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

George Clooney napokon progovorio o stanju u braku

Nakon puno šuškanja o razvodu

 Izvor: Profimedia

Hollywoodskog šarmera George Clooneya duže vrijeme nismo mogli vidjeti u medijima i javnosti pa su počela kolati razna šuškanja kako mu je brak s Amal, 42-godišnjom odvjetnicom za ljudska prava, u teškoj krizi i na rubu razvoda. Međutim, 59-godišnji glumac napokon je progovorio o njihovoj vezi za časopis GQ koji ga je proglasio muškarcem godine i stavio na naslovnicu novog broja. Riječi kojima se je opisao njihov odnos mnoge su iznenadile.

Povezane vijesti

George je otkrio kako je dugo vremena bio uvjeren da se nikada više neće oženiti, niti imati djecu. Uostalom, bio je poznat kao najtvrdokorniji i najpoželjniji neženja u Hollywoodu. No, sve se promijenilo kada je u njegov život ušla Amal, zbog koje je odbacio sve prijašnje odluke i odveo ju pred oltar 2014. Tri godine kasnije 'dobio' je i najveću ulogu u životu, ulogu roditelja, kad mu je Amal rodila blizance Ellu i Alexandera.

'Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dijete ukakalo ili počelo plakati, pobjegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao onaj drugi lik s djecom. Cijeli sam

Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal

život bio uvjeren da se neću oženiti, da neću imati djecu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promijenilo i sam sam sebi rekao kako sam doista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koje treba prehraniti...', rekao je George.

George Clooney Izvor: Profimedia

George je vrlo iskreno progovorio i o svojoj karijeri. 'Jedini način kojim možeš iskreno pričati o stvarima je da pričaš o sebi. Primjerice, kada sam rekao da je 'Batman i Robin' očajan film zapravo sam govorio da sam ja bio očajan u njemu, jer je to istina', kazao je te objasnio zašto je odlučio sve više vrijeme provoditi iza, a ne ispred kamere. 'Obožavam ovaj posao, no isto tako ne želim biti 60-godišnjak i brinuti hoće li me neki mladi producent ili casting direktor htjeti angažirati ikada više.'

Magazin

Royals