Ivanka Trump i suprug sele na 'Bunker milijardera'

Cijena zemljišta je prava 'sitnica'

Instagram

Rezultati nedavnih predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama šokirali su dotadašnjeg 'prvog čovjeka', 74-godišnjeg Donalda Trumpa koji je, htio on to priznati ili ne, svrgnut s trona. Zajedno s njime dužnosti je razriješena i njegova 39-godišnja kći i savjetnica Ivanka Trump. Međutim, Ivanka već ima velike planove, pa tako sa suprugom, 39-godišnjim investitorom Jaredom Kushnerom i njihovo troje djece, devetogodišnjom Arabellom, sedmogodišnjim Josephom i četverogodišnjim Theodorom seli na luksuzni otok, piše Page Six.

Profimedia 

Naime, protekle četiri godine ovi su supružnici proveli u iznajmljenoj vili u prestižnom susjedstvu Kalorama u Washingtonu. Za najam skupocjene vile, čiji je vlasnik čileanski milijarder Andronico Luksic, mjesečno su izdvajali 15 tisuća dolara. Međutim, sada su odlučili kupiti zemljište na prestižnom i strogo čuvanom otoku Indian Creek Island na obali Miamija. Otok je poznat i pod nazivom 'Bunker milijardera', a samo za zemljište Ivanka i Jared izdvojit će više od 31.8 milijuna dolara.

Profimedia 

Spomenuti otok jedno je od najsigurnijih mjesta na Floridi. Naime, Bunker milijardera je privatni i ograđen otok, a na sigurnost elitnih stanovnika pazi 13 policajaca zaduženih za 29 rezidencija, koliko ih se tamo nalazi. Izvor blizak obitelji za spomenuti medij otkrio je kako su se Ivanka i Jared odlučili za zemljište 'broj 4', koje je u vlasništvu 77-godišnjeg pjevača Julia Iglesiasa, a tamo planiraju izgraditi kuću na plaži.

profiemdia 

Iako će prodaja biti službeno zatvorena 17. prosinca, stanari luksuznog otoka već su spremni za nove susjede. Imanje na kojem će Ivanka i investitor izgraditi budući dom proteže se na površini od sedam i pol tisuća metara kvadratnih sa 61 metrom privatne plaže.

Ivanka i Jared  YouTube

Podsjetimo, nakon rezultata predsjedničkih izbora, mnogi su se pitali kako će Ivanka, koja je obnašala funkciju savjetnice predsjednika, sada zarađivati za život. Naime, nekoliko je mogućih pravaca u kojime će sada krenuti Ivankina karijera. Dok je radila kao savjetnica u Bijeloj kući, piše spomenuti medij, Ivanka se usredotočila na obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena, kao i na stvaranje novih radnih mjesta i ekonomski rast kroz razvoj radne snage i poduzetništvo.

Prije toga nadzirala je razvoj očeve tvrtke za promet nekretninama Trump Organization, a imala je i liniju odjeće. Osim toga, pojavila se u ulozi sutkinje u vijećnici u očevom reality showu 'The Apprentice'. Dakle, Ivanka bi se mogla vratiti u Trumpovu organizaciju, što prema pisanju spomenutog medija i nije najbolje radno mjesto za nju, jednom kada njezin otac napusti dužnost. Naime, bivši predsjednik nalazi se pod poreznom istragom zbog navodnih kriminalnih aktivnosti u organizaciji.

Nije izgledan niti njezin povratak u svijet mode. Naime, svoj bred 'Ivanka Trump' 'ugasila' je 2018. godine, i to kako bi se usredotočila na posao savjetnice predsjednika. Strani mediji pišu i kako popularna Ivanka sada dobiva puno ponuda za sudjelovanje u raznim reality programima. Magazin OK! tako piše i kako je pozvana i u tamošnji 'Ples sa zvijezdama'. Ipak, kako je rekla u intervjuu za Real Clear Politics, Ivanka bi se voljela nastaviti baviti politikom. 'Željela bih ostati u javnoj sferi', rekla je za spomenuti medij. Jedno je sigurno - s financijama još uvijek nema problema.