Iako on rezultate izbora ne priznaje, 74-godišnji Donald Trump 'svrgnut je s trona' Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, mnogi se pitaju čime će se sada baviti njegova kći, 38-godišnja Ivanka Trump, koja je donedavno imala status savjetnice predsjednika.

Naime, piše Guardian, nekoliko je mogućih pravaca u kojime će sada krenuti Ivankina karijera. Dok je radila kao savjetnica u Bijeloj kući, piše spomenuti medij, Ivanka se usredotočila na obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena, kao i na stvaranje novih radnih mjesta i ekonomski rast kroz razvoj radne snage i poduzetništvo.

Prije toga nadzirala je razvoj očeve tvrtke za promet nekretninama Trump Organization, a imala je liniju odjeće. Osim toga, pojavila se u ulozi sutkinje u vijećnici u očevom reality showu 'The Apprentice'. Dakle, Ivanka bi se mogla vratiti u Trumpovu organizaciju, što prema pisanju spomenutog medija i nije najbolje radno mjesto za nju, jednom kada njezin otac napusti dužnost. Naime, bivši predsjednik nalazi se pod poreznom istragom zbog navodnih kriminalnih aktivnosti u organizaciji.

Nije izgledan niti njezin povratak u svijet mode. Naime, svoj bred 'Ivanka Trump' 'ugasila' je 2018. godine, i to kako bi se usredotočila na posao savjetnice predsjednika.

Strani mediji pišu kako popularna Ivana sada dobiva puno ponuda za sudjelovanje u raznim reality programima. Magazin OK! tako piše i kako je pozvana i u tamošnji 'Ples sa zvijezdama'. Ipak, kako je rekla u intervjuu za Real Clear Politics, Ivanka bi se voljela nastaviti baviti politikom. 'Željela bih ostati u javnoj sferi', rekla je za spomenuti medij.