Sportaš o stanju teško bolesne četveromjesečne kćeri: 'Nadamo se donoru'

Bori se s leukemijom

Instagram

Bivši nogometaš i reality zvijezda, 30-godišnji Britanac Ashley Cain i djevojka Safiya Vorajee prije četiri mjeseca postali su roditelji djevojčice Azaylije Diamond. Međutim, njihova kćerkica dva se mjeseca bori s leukemijom, a Ashley redovito o njezinom stanju izvještava na društvenim mrežama. Sada se ponovno oglasio na Instagramu, gdje je uz dirljive fotografije s kćerkicom podijelio i novosti o njezinom zdravstvenom stanju.

'Trepneš i četiri mjeseca su prošla. Ne mogu vjerovati koliko je narasla. Lijepo je vidjeti da raste i razvija se bez obzira na rak i kemoterapiju. Prva četiri mjeseca tako su brzo proletjela da je to ludo. Ipak, ponosan sam što mogu reći da nije prošao niti jedan dan da je nisam vidio, plesao s njom i rekao svojoj kćeri da je volim. I ne planiram to ubrzo prekršiti', započeo je bivši nogometaš te otkrio novosti vezane uz zdravlje malene Azaylije.

'Azaylia je završila s drugom rundom kemoterapije i sada je u procesu petotjednog oporavka, s nadom da će u siječnju naći odgovarajućeg donora i moći otići na transplataciju', otkrio je Ashley uz nekoliko fotografija i video snimaka nastalih u bolnici, a na kojima u naručju drži kćerkicu.

Podsjetimo, da mu kći boluje od leukemije bivši je nogometaš otkrio početkom ovog mjeseca. 'Jučer sam morao proći kroz nešto što niti jedan roditelj ne bi smio prolaziti. Najstrašnije i najbolnije iskustvo koje sam doživio. Saznao sam da moja kći ima rijetku i agresivnu vrstu raka krvi koja joj stvara puno komplikacija. Mama i tata te vole princezo. Idemo prvakinjo! Ti to možeš i ti to hoćeš pobijediti', poručio je tada.