Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spava na podu bolnice dok mu se osam tjedana stara kći bori s leukemijom

Vjeruje u njezino ozdravljenje

 Izvor: Instagram

Zvijezda bivšeg reality showa 'Ex on The Beach' koji se emitirao na MTV-u, 30-godišnji Ashley Cain dobio je prije osam tjedana svoje prvo dijete, kćerkicu Azayliu Diamond, koja se odnedavno bori s leukemijom, odnosnom rakom krvi, javlja Mirror. On je sada cijelo vrijeme uz nju u bolnici i spava na podu njezine sobe, gdje si je složio improvizirani ležaj, otkrio je Ashley u  posljednjih nekoliko objava na svom Instagram profilu.

Povezane vijesti

Otkrio je kako je Azaylia, koju je dobio u vezi s djevojkom Safiyyom Vorajee, oboljela od agresivne vrste leukemije i sljedećih mjesec dana mora primati terapiju. Objavio je

Ti to možeš i ti to hoćeš pobijediti!

nekoliko njezinih dirljivih fotografija iz bolničkog kreveta i videe u kojem je snima dok je drži za ručicu. 'Hej princezo. Ovo je i tatina spavaća soba sljedećih mjesec dana. Nije Ritz hotel, ali ne bih htio biti nigdje drugdje. Samo želim biti ovdje, pored tebe', govorio je kćerkici na snimci, a dodijelio joj je i posebnu nagradu za hrabrost.

 Reality zvijezda koja je svojedobno tvrdila da je spavala s više od tisuću žena, vijest da mu kći ima leukemiju prvi put je otkrila prošli tjedan u objavi na Instagramu.

Svatko tko želi, molim vas, neka se pomoli za nju

'Jučer sam morao proći kroz nešto što nijedan roditelj ne bi smio prolaziti. Najstrašnije i najbolnije iskustvo koje sam doživio. Saznao sam da moja kći ima rijetku i agresivnu vrstu raka krvi koja joj stvara puno komplikacija. Svatko tko želi, molim vas, neka se pomoli za moju malu hrabru djevojčicu Azayliu koja se sada bori za život', napisao je i dodao ohrabrujuće: 'Mama i tata te vole princezo. Idemo prvakinjo! Ti to možeš i ti to hoćeš pobijediti!'

 Izvor: Instagram screenshot

 Podsjetimo, Ashley je na Instagramu isto tako podijelio i prvu vijest da mu se rodila kćerkica prije osam tjedana. Dao je do znanja koliko neopisivo je sretan, a podijelio je i video iz bolnice u kojem pleše od radosti u bolničkoj odjeći.

'Ne postoje riječi koje bi mogle opisati ovaj osjećaj. Otvorila je nova vrata u mom životu i u mom srcu. Mogao bi je doslovce promatrati cijeli dan i držati u naručju bez prestanka. Ali najvažnije je da ću uvijek biti tu za nju kao otac, prijatelj i osoba od povjerenja. Tata te voli dušo, promijenila si mi život!', napisao je.

 Izvor: Instagram screenshot

Magazin

Royals