KADA SE SPOJE LJUBAV I POSAO Ana Rucner uživa s novim partnerom

Pozirala sa svojim odabranikom

Story arhiva

Svatko na ovom svijetu negativnost pokušava ignorirati na svoj način. Dok neki imaju hobije, drugi se vole jednostavno isključiti. No, ima i onih koji utjehu često traže u ljubavi. Ljubav je ipak osjećaj koji nam daje neku sigurnost, toplinu i mir. Dok se u cijelom svijetu događaju uistinu izazovne situacije, trenutno je najbitnije okružiti se onime što nas čini sretnima. Upravo tako posljednjih mjeseci funkcionira i domaća violončelistica Ana Rucner. Iako joj posao, kao i mnogim umjetnicima, trpi već mjesecima, privatan život joj cvjeta. 

Instagram 

Ana je osoba koja nikada ne krije koliko je sretna, ali ipak neke stvari čuva za sebe. Takva je i kada je riječ njezin ljubavni život nakon razvoda od glazbenika Vlade Kalembera s kojim ima i sina, 14-godišnjeg Dariana. Poznato je da su upravo njih dvoje jedan od onih parova koji mnogima, kao bivši supružnici, mogu biti uzor.

Instagram 

Da joj je pandemija donijela ipak nešto lijepo, Ana nam je i nedavno potvrdila. Jedna od tih stvari je i istinska ljubav. Ipak, ni ovog puta nije otvoreno spomenula partnera i bubnjara Marka Duvnjaka. S obzirom na to da su uz ljubav, povezani i poslom, Marko se često može vidjeti i na njezinim društvenim mrežama. Ovog su puta iznenadili prvim poziranjem pred kamerama, i to iz sunčanog Dubrovnika.

Robert Barilla, Goran Berović 

Prema svemu sudeći, nedjeljno jutro su proveli na vidikovcu Srđ, od kuda su se mogli čuti zvukovi njihovih instrumenata. Inače, prve vijesti o njihovoj povezanosti javila se početkom svibnja. Naime, njih su dvoje tada neko vrijeme sjedili i uživali u suncu na glavnome zagrebačkom trgu, a kada su odlučili krenuti dalje, uhvatili su se za ruke. Kada je Story nazvao Anu za komentar, kratko nam je rekla: 'Ohrabrila sam se izići u prvu šetnju nakon višetjedne karantene, i da, u jako lijepom i ugodnom društvu'.