U KUĆNOM IZDANJU Doris Pinčić pokazala kako provodi vrijeme s djecom

Podijelila na društvenim mrežama

Instagram

Jednu od najpopularnijih domaćih voditeljica, HRT-ovku Doris Pinčić, navikli smo svakog jutra u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' gledati dotjeranu, našminkanu i sa savršenom frizurom. Međutim, ova 33-godišnjakinja u udobnosti vlastitog doma u potpuno je drugačijem izdanju. Dala je to do znanja i simpatičnom fotografijom na kojoj uživa u društvu svojih miljenika, dvogodišnje kćerkice Gite i četiri godine starijeg sina Donata, a pritom je pokazala i kako je dekorirala svoju božićnu jelku.

Naime, na Instagramu je voditeljica objavila obiteljsku fotografiju na kojoj uživa u druženju s djecom. Na spomenutoj fotografiji Doris nasmiješena sjedi u fotelji, odjevena u udobnu odjeću i s kosom zamotanom u ručnik, a vrijeme s Gitom i Donatom provodi - čitajući knjige.

'Jedna od stvari za koje bih voljela da im ostanu pri vrhu uspomena iz djetinjstva je to koliko smo čitali. U knjige i dobru hranu mi nikad nije žao uložiti pa tome nastojim naučiti i njih', poručila je Zadranka uz fotografiju nastalu u njezinom dnevnom boravku, a na kojoj je pokazala i svoje božićno drvce, koje je, kao i mnogi, već dekorirala.

Komentari na objavu odmah su se počeli nizati, a mnogi pratitelji složili su se s njezinim stavom prema čitanju s djecom. 'Slažem se, mi svaku večer čitamo prije spavanja', 'malo je ljudi kao što si ti, pozdrav', 'predivni ste', 'divna mama', neki su od komentara.

Instagram 

Inače, Doris je nedavno na društvenim mrežama pratiteljima otkrila i kako - započinje dan. 'Kakav je početak dana, takav je i cijeli dan! I zato, oprezno', poručila je voditeljica uz fotografiju doručka koji uključuje shake od banane, sirovog kakaa, bademovog mlijeka i meda, toplu limunadu te dodatke u obliku matične mliječi te kalcija, cinka i magnezija. Osim što je ovime inspirirala pratitelje u smišljanju vlastitog jutarnjeg obroka, 33-godišnjakinja je ujedno i još jednom pokazala koliko brine o vlastitom zdravlju, naročito u vrijeme kada se svijet suočava s pandemijom koronavirusa.