Nataša Janjić Medančić otkrila trik uz koji je ovu godinu najviše uštedjela

Iznenadila mnoge

Instagram

Godina na izmaku sve nas je prisilila da se 'preko noći' odreknemo života na kakvog smo navikli, a druženja, izlaske i putovanja zamijenimo - boravkom kod kuće. Ista je situacija i kod domaće glumice, 39-godišnje Nataše Janjić Medančić, koja vrijeme unutar 'četiri zida' provodi uživajući u društvu supruga Nenada, petomjesečne kćerkice Kaje i dvogodišnjeg sina Tonija. Boravak kod kuće, ali i trudnoća, promijenili su i njezin modni odabir, a glumica je sada iznenadila priznanjem kako ove godine - nije kupila niti jedan jedini komad odjeće.

Naime, na Instagramu je Nataša objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira u pidžami, bez šminke i s raspuštenom kosom, a u casual varijantama, čini se, uživa. 'Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad', započela je glumica.

'Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo. Čemu, kad sam uglavnom u spavaćici ili u predimenzioniranim trenirkama koje sam nosila cijelu trudnoću i poslije? Ormari su prepuni, a nigdje prilike za dotjerati se. Dogovaram poneku kavu iz termosice na otvorenom, ali nekako mi se i ne izlazi... Danas ću ovako. Luksuz je ionako stanje uma', zaključila je Nataša.

Podsjetimo, o prvim mjesecima s malenom Kajom, koja je na svijet stigla u srpnju, glumica je prije tri mjeseca progovorila za Story.hr. 'Kaja je za sada jedna dobra i mirna bebica, baš kakav je i Toni bio i kako smo priželjkivali. Nadam se da će tako i ostati. Dobila je više od kilograma i nekoliko centimetara u mjesec dana, jede i spava uredno, ne plače gotovo ništa- čini mi se čak i manje od Tonija, što je bilo nezamislivo! Za razliku od njega, bjeloputog, plavookog i zlatokosog, ona je prava tatina kći- tamne puti i kose. Samo im želimo da su zdravi i sretni, jer vrijeme tako brzo prolazi i sve se ove faze baš lako zaboravljaju', ispričala nam je tada.