Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Janjić Medančić: 'Kaja i ja nakon 35 dana izašle smo iz rodilišta'

Obitelj glumice veća je za jednog preslatkog člana - kćerkicu Kaju koju su jedva dočekali njezin suprug, ortoped Nenad Medančić, i jednogodišnji sinčić Toni

 Nataša Janjić i Nenad Medančić Izvor: Instagram

Konačno smo, nakon punih 35 dana, moja Kaja i ja izišle iz rodilišta. Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro - samo za Story rekla je presretna Nataša Janjić Medančić nakon što ih je naš fotograf ekskluzivno snimio na odlasku iz zagrebačkog Rodilišta & Poliklinike Podobnik. Po nju je došao ponosni suprug, ortoped Nenad Medančić, a nasmijana Nataša dočekala ga je sočnim poljupcem, nakon čega su zajedno kući odnijeli najslađi ‘paketić’ - kćerkicu Kaju. Otkrila nam je i sve što je proživljavala do dolaska djevojčice.

 Nataša Janjić Medančić Izvor: Filip Hofer

- Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu. Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje. Moram zahvaliti cijelome sjajnom liječničkom i medicinskom timu rodilišta Podobnik i njihovu osoblju na profesionalnoj podršci i tretmanu, kao i na osobnom pristupu koji mi je kao ženi i majci doista trebao u tim samotnim izolacijskim danima. Konačno smo zajedno kod kuće i uživamo u nadoknađivanju poljubaca i zagrljaja, kao i u upoznavanju brace i seke. Toni je u međuvremenu naučio toliko puno riječi, narastao i postao već pravi dječak - opisala nam je dramatične i dragocjene trenutke, zbog kojih se sve isplatilo, uspješna kazališna, televizijska i filmska glumica koja do posljednjeg trenutka nije otkrivala ime djevojčice. Tek nakon njezina rođenja sažeto je prenijela svu sreću koju je u tom trenutku osjećala.

 Nataša Janjić Medančić Izvor: Filip Hofer

“I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir. Kaja, 24.07.2020.” Poznata po iskrenosti i britkom jeziku bez uljepšavanja, dočarala je i one manje lijepe trenutke uoči dolaska djevojčice.
- Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen, i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni suprugu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom, i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama. I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja, eto, i dva puta zaredom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure - napisala je uz jednu fotografiju i našalila se na svoj račun mama i jednogodišnjeg sinčića Tonija.

Tako je prošlo ljeto bez zadrške opisala i svoj doživljaj majčinstva:- To je najzahtjevnija i najvažnija uloga u mom životu. Ako sam ikad u životu mislila da sam umorna, da sam prebukirana terminima, obavezama i naporima, ovo je, pak, najveći umor, prebukiranost, obaveza i napor, ali najslađi, najisplativiji i najsmisleniji. Iznimno sam ispunjena i sretna. Imam prekrasnu bebu koja jako lijepo napreduje i dala je mom životu novi smisao - rekla je tada, a dolaskom malene Kaje obiteljska sreća lijepe Splićanke i njezina supruga se udvostručila.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image