ODALA SE NA INSTAGRAMU Domaća sexy plesačica ljubi poznatog glumca?

Atraktivna plavuša na Instagramu pokazala dosad neviđene fotke

Instagram

Talentirana domaća plesačica Valentina Walme svoju je popularnost stekla u showu 'Ples sa zvijezdama', a sada je na Instagramu prihvatila izazov koji postavljaju brojni influenceri. Naime, 'post a picture' naziv je izazova kojeg poznate osobe na toj društvenoj mreži objavljuju u storyjima i na koje pratitelji odgovaraju traženjem fotografija koje dosad nisu objavili. Ideje su svakakve, od fotografija iz djetinjstva, preko kućnih izdanja influencera, a Valentinu su fanovi tražili i da pokaže koji joj je najdraži parfem, omiljenu sliku s putovanja, fotografiju nje i brata dok su bili djeca i tako redom.

Instagram 

Instagram 

Instagram 

Walme je strpljivo odgovarala na sve upite pratitelja i pokazala im dosad neviđene fotke, od raskošnih haljina za svečane prilike do haljine u kojoj je išla na maturalnu zabavu. Ipak, možda najveća zanimljivost među fotkama je ona s Markom Petrićem, mladim glumcem s kojim se navodno redovito viđa, ali nitko od njih dosad nije potvrdio jesu li u ljubavnoj vezi ili su samo prijatelji. Sudeći po objavljenoj fotografiji, jedno je sigurno – Tina i Marko nasmiješenih lica uživaju u zajedničkom druženju.

Instagram 

Nagađanja o tome da Valentina ljubi 33-godišnjeg glumca koji je pažnju javnosti privukao ulogama u serijama 'Čista ljubav' i 'Drugo ime ljubavi', postoje već mjesecima. Viđeni su zajedno u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnji gradom i na brojnim društvenim događanjima, a zanimljivo je i to da su krajem kolovoza oboje bili na odmoru u Splitu.

Za njezin 29. rođendan Marko joj je poklonio video čestitku u kojoj su njoj dragi ljudi čestitali rođendan, a Valentina je sve objavila na Instagram storyju uz zahvalu Marku. Oboje se trude zadržati istinu daleko od očiju javnosti, što su i potvrdili izjavama kako privatni život ne žele komentirati.